USO 6 lat temu ostatnio. No błagam.

USO 6 lat temu ostatnio. No błagam.
Ale co pakujesz na silce czy cwiczysz sztuki walki czy obie te rzeczy?Harris pisze: ↑25 sty 2019, 23:04Całe życie trenuje i znam swoje możliwościThe Djoker pisze: ↑25 sty 2019, 22:57Napisales tak przez moje zaburzenia czy jestes tak pewny siebie i swoich bickow ze juz nikt ci nie straszny ?Harris pisze: ↑25 sty 2019, 22:50
Spoko.Ja to z przymrużeniem oka traktuje. Wiem,że w realnym świecie nawet by mi nie pisnąłi jestem tego bardziej pewny niż zwyciestwa Rafy w niedzielnym finale. W necie dużo jest zakompleksionych napinaczy o których ktoś kiedyś ładnie powiedział kozak w necie pi...w świecie:)
![]()
Obie te rzeczy ale ja całe życie coś trenowałem, do 20 roku życia piłke nożna w Legii, wczesniej w szkole sportowej byłem. Potem zostawiłem piłkę bo byłem na wymagającej uczelni SGH i nie chciałem zawalic a Mamusia mi mówiła z grania w piłke chleba nie będzie hihi.Do dziś mam kaca,że to porzuciłem bo studia każdy może skończyc a robić to co sie lubi i miec z tego duża kase to podwójna korzyśc i satysfakcja ale było mineło.W liceum juz mi koledzy odradzali studia i żebym grał zawodowo bo mam do tego talent i tak nieskromnie powiem,że niczego w życiu lepiej nie robiłem niż grałem w piłkę..The Djoker pisze: ↑25 sty 2019, 23:16Ale co pakujesz na silce czy cwiczysz sztuki walki czy obie te rzeczy?Harris pisze: ↑25 sty 2019, 23:04Całe życie trenuje i znam swoje możliwościThe Djoker pisze: ↑25 sty 2019, 22:57 Napisales tak przez moje zaburzenia czy jestes tak pewny siebie i swoich bickow ze juz nikt ci nie straszny ?![]()
Zwrócą Ci jak nie wyjdzie do pierwszego meczu, chyba ze by wyszedl i skreczował to wtedy przepada. Ja stawiałem na Nadala po drugiej rundzie gdy kurs był prawie 7 na niego i gdyby jutro tfu tfu skreczował to bym miał przegraną. A jakbym stawiał tylko na ten jutrzejszy mecz osobny zakład to w przypadku kreczu miałbym zwrot stawki.Dlatego takie granie całego turnieju niesie ze sobą ryzyko bo przy kreczach w którejkolwiek rundzie nie ma zwrotu tylko przegrany bet ale jak w ogóle nie przystapi do turnieju czy kwalifikacji to u każdego buka masz zwrot.Moja jednak rada nie stawiaj tego nawet jakby kurs byłby 10000 bo to nierealne. Sam widzisz ile znaczy doswiadczenie na pewnym etapie turnieju. Dziś Francuz wyszedł do półfinału elektryczny bo to dla niego była absolutna nowośc i nie udzwignął tego..jaccol55 pisze: ↑25 sty 2019, 23:21 Mam pytanie do tych co obstawiają spotkania.
Jeśli jakiś zawodnik nie wystartuje w danym turnieju, to czy stawka jest zwracana?
Na RG na Majrzaka jest kurs 2500. Zastanawiam się nad postawieniem pewnej sumki, ale nie wiem czy mi zwrócą pieniądze, jeśli nie wystartuje w turnieju.![]()
Ty weź lepiej mi pomóż, bo też mam zagadkę. Dziś w nocy około 2:30 naszego czasu Majchrzak gra z Banesem. Załóżmy, że przegra. I teraz tak: ile musiałbym postawić (kurs na Australijczyka wynosi 6.1), żeby Kamilos za ten jeden konkretny mecz dostał mniej hajsu niż ja?jaccol55 pisze: ↑25 sty 2019, 23:21 Mam pytanie do tych co obstawiają spotkania.
Jeśli jakiś zawodnik nie wystartuje w danym turnieju, to czy stawka jest zwracana?
Na RG na Majrzaka jest kurs 2500. Zastanawiam się nad postawieniem pewnej sumki, ale nie wiem czy mi zwrócą pieniądze, jeśli nie wystartuje w turnieju.![]()
Miło, że piszesz dłuższe posty, ale prosiłbym o stosowanie polskich znaków diakrytyczych oraz, na litosć boską, stawiania przecinków przynajmniej przed "że", "ale", "więc" i "bo".Harris pisze: ↑25 sty 2019, 23:23Obie te rzeczy ale ja całe życie coś trenowałem, do 20 roku życia piłke nożna w Legii, wczesniej w szkole sportowej byłem. Potem zostawiłem piłkę bo byłem na wymagającej uczelni SGH i nie chciałem zawalic a Mamusia mi mówiła z grania w piłke chleba nie będzie hihi.Do dziś mam kaca,że to porzuciłem bo studia każdy może skończyc a robić to co sie lubi i miec z tego duża kase to podwójna korzyśc i satysfakcja ale było mineło.W liceum juz mi koledzy odradzali studia i żebym grał zawodowo bo mam do tego talent i tak nieskromnie powiem,że niczego w życiu lepiej nie robiłem niż grałem w piłkę..The Djoker pisze: ↑25 sty 2019, 23:16Ale co pakujesz na silce czy cwiczysz sztuki walki czy obie te rzeczy?
jak widzicie ten mecz Osaki z Kvitovą.Rozum mi podpowiada że Kvitova ale złapałem buka na małej pomyłce i żeby ja wykorzystać potrzebuje seta Japonki. Da radę?
A nie stawiam? To jakieś forum trolli czy co to ma być?Co to są znaki diakrytyczych i LITOŚĆ ZAPOMNIAŁES KRESECZKI NAD ś.....miszczu ortografii:)robpal pisze: ↑25 sty 2019, 23:48Miło, że piszesz dłuższe posty, ale prosiłbym o stosowanie polskich znaków diakrytyczych oraz, na litosć boską, stawiania przecinków przynajmniej przed "że", "ale", "więc" i "bo".Harris pisze: ↑25 sty 2019, 23:23Obie te rzeczy ale ja całe życie coś trenowałem, do 20 roku życia piłke nożna w Legii, wczesniej w szkole sportowej byłem. Potem zostawiłem piłkę bo byłem na wymagającej uczelni SGH i nie chciałem zawalic a Mamusia mi mówiła z grania w piłke chleba nie będzie hihi.Do dziś mam kaca,że to porzuciłem bo studia każdy może skończyc a robić to co sie lubi i miec z tego duża kase to podwójna korzyśc i satysfakcja ale było mineło.W liceum juz mi koledzy odradzali studia i żebym grał zawodowo bo mam do tego talent i tak nieskromnie powiem,że niczego w życiu lepiej nie robiłem niż grałem w piłkę..The Djoker pisze: ↑25 sty 2019, 23:16
Ale co pakujesz na silce czy cwiczysz sztuki walki czy obie te rzeczy?
jak widzicie ten mecz Osaki z Kvitovą.Rozum mi podpowiada że Kvitova ale złapałem buka na małej pomyłce i żeby ja wykorzystać potrzebuje seta Japonki. Da radę?
Djokera to Ty szanuj, tajemnicą poliszynela jest to, że miał robić wywiady na RLA zamiast Couriera, tylko mu się ruszyć z Warszawy nie chciało...
Nie stawiasz i nie jesteś Djokerem, żeby mieć tu taryfę ulgową
W ataku.Próbowali mnie w pomocy ale myślałem,że płuca wypluje. Na tej pozycji trzeba mieć żelazne płuca jak Nadal i biegać od jednego końca boiska do drugiego, pomagać w obronie i wspierać atak.Ja zawsze byłem typem sprintera czyli więcej białych włókien i granie w pomocy to była dla mnie rzeźnia. Do dziś podziwiam piłkarzy że potrafią nawet 13 km w trakcie meczu zrobić. Piłkarze to teraz bardziej biegaczo-kopacze niż piłkarze.The Djoker pisze: ↑25 sty 2019, 23:54 Seta wezmie Japonka ale mecz Petra moim zdaniem. Na jakiej pozycji grales?
Poluzuj majty, ja tu gościnnie. Po niedzieli znikam.
Wielu było tu "gościnnie" i potem zostało np. na 10 lat
Użytkownicy przeglądający to forum: no-handed backhand i 1 gość