Harris. Ani się waż !

Nikt jej nie przestanie lubić. Dla mnie też możesz zostać.
Dzięki ale nie chce Wam wprowadzać tu fermentu, tutaj tak spokojnie jak na spotkaniu kółka różańcowego
O ja tez mam do niego sentyment:) Wolałem Agassiego ale Pete był lepszy niestety. Grali przed laty z Fedem jakieś pokazówki jak już Pistol Pet był dawno na emeryturze i Roger był w szoku w jak dobrej formie dalej jest Amerykanin. Stwierdził,że top 10 spokojnie by był nadal w jego zasięgu.Jakby się tak spotkali w swoim prime time na Wimbledonie to jak dla mnie Sampras:)Moja pierwsza miłość to Stefan Edberg, nikt tak pięknie jak on nie grał.Takich tenisistów już nie robią.
Harris pisze: ↑27 sty 2019, 16:41Dzięki ale nie chce Wam wprowadzać tu fermentu, tutaj tak spokojnie jak na spotkaniu kółka różańcowegoThe Djoker pisze: ↑27 sty 2019, 16:33Nikt jej nie przestanie lubić. Dla mnie też możesz zostać.
Matki mi nie zabiłeś.I niech tak zostanie:)
W punkt !Barty pisze: ↑27 sty 2019, 16:36 Czyli oficjalnie nasza kochana Fabsteria samodzielnie prowadzi w klasyfikacji szlemowej, już nikt powoli nie pamięta o "GOAT" Sapmrasie.
14 gemów straconych przez Djokovica od ćwierćfinału, czego by nie mówić o formie i poziomie rywali - kozak. Gratulacje.
Trudno jednoznacznie prognozować kolejne miesiące w wykonaniu Nadala. Niby coraz starszy i niemogący grać takich orek, jak kiedyś; z drugiej jednak wiemy, jaką przewagę ma na cegle nad wszystkimi poza Nole. W skrócie, na ten moment szanse na RG (jeśli żadnego nie spotka kontuzja tudzież inny przypadek losowy) to 50/50.
Turniej miał dwa oblicza - niby fajne wyniki wielu młodych graczy, które jednak zostały przyćmione przez fatalne i jednostronne pojedynki finałowych faz.
W sumie..tylko natężenie trollingu, liczonego przez ilość postów jednego dnia możnaby odrobinę zmniejszyć.
Z dynamiki i zamachu. Zamach ma szerszy, na piłkę wchodzi ciałem, uderza piłkę bardziej przed sobą - to wszystko składa się na szybkość piłki.The Djoker pisze: ↑27 sty 2019, 13:03 Az dziw bierze skad bierze moc uderzen przy odrzuceniu miesa i produktow odzwierzecych w ogole.
To że Nadal dziś wyrzucał to nie tylko czynnik jego formy ale czynnik długości i głębokości i szerokości piłek granych przez Novaka. Pisałem w trakcie turnieju, że Nadal gra zbyt daleko od linii bocznych i dziś za to była kara niesamowita. Nie wiedział co się dzieje Hiszpan. Naprawdę. Novak zagrał dziś niezwykle mądry tenis.Federasta20 pisze: ↑27 sty 2019, 13:18Ja wiem, że znęcanie się nad młodzieżą jest na czasie, a sam to uprawiam, jednak w tym przypadku warto zaznaczyć różnicę w dyspozycji Nadala w poprzednich meczach a dzisiaj. Nie wyrzucał wtedy nawet połowy FH, które w te krótkie trzy sety zdążył zepsuć. Co nie zmienia faktu, że szału nie ma, wyróżnił bym może Miedwiediewa, który ładnie wszedł do czwartej rundy, a potem ostro poczynał z Serbem. Gdyby tylko się nie załamał to kto wie.
Też mi się wydaje, że jest taka logika. Nadal to siłacz i atleta, a Nole jednak ma bardzo solidny warsztat tenisowy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości