I pomyśleć, że kilka dni temu dziękowałem za dobrą atmosferę, a tu taka chryja.

Nie no, przecież tutaj się nic nie dzieje.
DUN I LOVE pisze: ↑09 lip 2019, 16:56 Wejdź na jakieś forum piłkarskie (np. Realu Madryt, najlepiej po dobrym meczu Barcy), to zobaczysz co to znaczy ostra dyskusja i napięta atmosfera.
Razing chyba jednak bardziej trafił w punkt. Tutaj raczej chodzi o to żeby pewien inny tenisista nic już nie ugrał. I z roku na rok jest co raz gorzej pod tym względem. Bo ile jeszcze parę lat temu najwięksi hejterzy na forum przyznawali, że złapanie Rafała na dopingu byłoby ze szkodą dla całego tenisa, tak teraz mam wrażenie już nie ma żadnych hamulców.Lucas pisze: ↑09 lip 2019, 16:20 Problemem jest to, że pewnej grupie fanów, pewnego tenisisty nie chodzi o żaden tenis, tylko o to by tenże tenisista miał jeszcze okazje coś ugrać. Chowanie się za "dobrem sportu" fajnie wygląda, ale niestety w przypadku niektórych to tylko slogan, za którym kryje się troska o słynny rekord i jeszcze słynniejszy status.
Pisałem o tym już chyba rok czy 1.5 roku temu. No nie będzie. Tylko bez sensu skoro i tak nie będzie żeby miał mieć rekord szlemów.
Może Ty też lepiej wrócisz do swoich?DUN I LOVE pisze: ↑09 lip 2019, 17:09 Jonny, ja piszę o forum Realu Madryt, nie o tym bagnie w komentarzach pod artami. Tam to faktycznie zaraza, na forum tzw. "putki" się nie ukrywają. Mają nawet specjalną rangę.![]()
No przecież napisałem, że zwłoki.
Napiszcie, że Nadal jest najlepszy, a warunki gry optymalne, powrócą spokój i harmonia.
No jednak gram w deblu z tetrykiem
Nadal jest najlepszy, a warunki gry są jakie są.Robertinho pisze: ↑09 lip 2019, 17:18Napiszcie, że Nadal jest najlepszy, a warunki gry optymalne, powrócą spokój i harmonia.
Użytkownicy przeglądający to forum: no-handed backhand i 3 gości