Nie krępuj się, śmiało, śmiało.no-handed backhand pisze: ↑17 lut 2021, 7:11 K@rwa, jak widzę „forehand” Medvedeva, to mam ochotę położyć się na kort pod Djokovica niszczącego rakietę.

Nie krępuj się, śmiało, śmiało.no-handed backhand pisze: ↑17 lut 2021, 7:11 K@rwa, jak widzę „forehand” Medvedeva, to mam ochotę położyć się na kort pod Djokovica niszczącego rakietę.
Zdecydowanie nie w głowie, tylko w płucach. Bardzo słabe, jak na tej klasy tenisistę.
Zawsze mówiłem, że jest wyjątkowy.
No miałem zapytać, czy on się zaraz nie zagotuje, ale ogólnie to jest typ mało atletyczny, delikatnie mówiąc. W każdym razie spokojnie może czekać Daniłek, powalcz Stefanosie.
Dwa lata temu wywalczył 6 gemów, teraz powinno być ze dwa razy więcej lekko.Robertinho pisze: ↑17 lut 2021, 7:44No miałem zapytać, czy on się zaraz nie zagotuje, ale ogólnie to jest typ mało atletyczny, delikatnie mówiąc. W każdym razie spokojnie może czekać Daniłek, powalcz Stefanosie.
Niby mało atletyczny, a jego styl jest oparty głównie na grze z linii końcowej, więc nie może nie być przygotowany takie wymiany, które go dzisiaj zniszczyły w drugim secie. Naparzanka z forehandu będzie działać na tych wszystkich leszczy z miejsc ~15 i niżej, ale na pewno nie z tak wybieganym gościem, jak Medvedev.Robertinho pisze: ↑17 lut 2021, 7:44 No miałem zapytać, czy on się zaraz nie zagotuje, ale ogólnie to jest typ mało atletyczny, delikatnie mówiąc.
Tak, zbyt dramatycznie to ująłem i nie wyjaśniłem, że mam na myśli obecną sytuację, kiedy jedyną poważną szansę otrzymał po samoeliminacji Serba. Jak obaj panowie się stracą, to szlem, a nawet kilka będą w zasięgu, choć i to pod warunkiem mocniejszej głowy.Rroggerr pisze: ↑16 lut 2021, 22:14Zverev jakieś pół roku temu był bliski wygrania WS, bez dramatyzmu proszę.Bombardiero pisze: ↑16 lut 2021, 21:58Coś czuję, że Zworek pozostanie takim tenisistą na turnieje 1000 (przy odrobinie szczęścia) i 500. To chyba szczyt jego możliwości.
Zverev swoje wygra, raczej szkoda, że z gościa z potencjałem na niszczenie podstarzałych Rafole, zszedł do poziomu Thiema czy Daniła, czyli zdecydowanie mniej utalentowanych kolegów.
ps
W obecnym ATP nie ma czegoś takiego jak ''szczyt możliwości''.
Strasznie ostry Mats, też się zdziwiłem.Barty pisze: ↑17 lut 2021, 8:11Niby mało atletyczny, a jego styl jest oparty głównie na grze z linii końcowej, więc nie może nie być przygotowany takie wymiany, które go dzisiaj zniszczyły w drugim secie. Naparzanka z forehandu będzie działać na tych wszystkich leszczy z miejsc ~15 i niżej, ale na pewno nie z tak wybieganym gościem, jak Medvedev.Robertinho pisze: ↑17 lut 2021, 7:44 No miałem zapytać, czy on się zaraz nie zagotuje, ale ogólnie to jest typ mało atletyczny, delikatnie mówiąc.
Nie wiem, ja się bardzo zawiodłem na Andrzeju, bo dwa ostatnie szlemy kończyły się identycznie i widzimy tutaj zero wyciągniętych wniosków. Tu akurat się zgadzam z Wilanderem, dobrze go zgnoił po meczu.
No dobrze, zatem przed nami śmietanka śmietanki ćwierćfinałów, czyli pięciosetowa batalia hiszpańsko-grecka!
Jeszcze dwóch potrzebujemy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Art, Bluecafe, Bombardiero, hokej, jarosword20, Kiefer, Nando, no-handed backhand, piotrex007, Rroggerr, Saboteur i 53 gości