Hehe, niewątpliwie gra z powietrza to słabsza strona jego warsztatu.robpal pisze:Legendarny smecz Djoko powrócił.
Wielka szkoda tego BP.

Hehe, niewątpliwie gra z powietrza to słabsza strona jego warsztatu.robpal pisze:Legendarny smecz Djoko powrócił.
Zaryzykował Delpo, nie można mieć do niego pretensji.DUN I LOVE pisze: Wielka szkoda tego BP.
Nie mam, po prostu trochę się podpaliłem, kiedy zobaczyłem, że ma piłkę na FH.robpal pisze:Zaryzykował Delpo, nie można mieć do niego pretensji.
Miewa w tym roku Novak dziwne zastoje, kiedy zaczyna rozdawać punkty jakby zamiast siatki stała na korcie choinka. W tym pojedynku też już je miał (pierwszy i siódmy gem), tylko że trzeba żelaznej konsekwencji, żeby je wykorzystać.Wujek Toni pisze: Właściwie jedyny skuteczny sposób na Serba to regularna zmiana rytmu uderzeń, czego niestety JMDP nie posiada w swoim repertuarze.
Po prostu wszedł w mecz. Po takiej zaprawie jak wczoraj z Ojcem, musiało to chwilę potrwać. Ciekawe, jak długo utrzyma taki poziom.DUN I LOVE pisze:Mam nadzieję, że wyserwuje to. Trzeba przyznać, że pomimo naszych obaw, przez ostatnie minuty to Juan zyskiwał na pewności gry, aniżeli Nole.
robpal pisze:E: Ta bomba Delpo z FH ze stęknięciem przeraża mnie.
Ciekawie by było, jakby ta moja prognoza się sprawdziła.Sempere pisze:Wygra z Novakiem, żeby polec w finale z Fedem.DUN I LOVE pisze:Chyba Palito ma jakiś patent na szwajcarskiego króla gry w hali. W takich warunkach nie jest bez szans także z Nole.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości