Zapraszam.

Nie tym razem.sheva pisze:Wykopki - najbardziej znienanawidzony przeze mnie okres w tenisowym w kalendarzu, także ze względu na swoją przewidywalność (przecież i tak wiadomo, że ON wszystko zgarnie).
Bo od zawsze pasowały do profilu ideologicznego "partii rządzącej"?robpal pisze:Praktycznie jedyna część sezonu, w której korty mają coś wspólnego z tym, jak naprawdę powinny wyglądać, więc z miejsca jest moją ulubioną.
I tak jest za szybkoJacques D. pisze: Bo od zawsze pasowały do profilu ideologicznego "partii rządzącej"?![]()
Na razie to jest chłopcem do bicia dla pół-emerytówJacques D. pisze: Ja za to jak zwykle skupię się na małych turniejach, z cichą nadzieją, że Koko wreszcie się ogarnie i zacznie stosować jakąś logiczną taktykę, bo chyba nie chce być wiecznie chłopcem do bicia dla NFZ, hę?
Fakt.robpal pisze:I tak jest za szybkoJacques D. pisze: Bo od zawsze pasowały do profilu ideologicznego "partii rządzącej"?![]()
![]()
Musi tam panować niezła atmosfera, tak nieco gęsta i mglista.robpal pisze: Spokojnie od dwóch tygodni robimy sobie cykl w podziemnym laboratorium w Manacor.
Co do tego że Novak wygra RG, to nie byłabym tego taka pewna (tak samo jak nie jestem pewna że Rafa też je zgarnie) Djoko jakoś nie świeci zbyt dobrą formą (w porównaniu z 2012 i 2011 roku). Jak dla mnie nawet te AO wygrał tak w średnim stylu (nie oszukujmy się, tam tylko mu się Wawrinka postawił, reszta kelnerowała, szczególnie Ferru i Berdych).Alan pisze:Najwspanialszy sprawiedliwie podzieli się łupami z Novakiem. Tj. dla Djokovicia- RG, Madryt oraz Rzym. Rafie natomiast w udziale przypadnie Monte Carlo. Ferrer też powinien dorzucić swojej trzy grosze zgarniając Barcelonę. Niestety Maryś i Fed najpewniej obejdą się smakiem.
Widzę, że pielucha ciągle mokra i to, jak mniemam, nie pod Dyngusie.robpal pisze:Marne próby trolingu niestabilnych nerwowo Federastów pozostawię bez komentarza.
Nie widzę związku.Robertinho pisze: Widzę, że pielucha ciągle mokra i to, jak mniemam, nie pod Dyngusie.
Bo zaślepia Cię agresja napędzana strachem, tak charakterystyczna dla Twojego idola.robpal pisze:Nie widzę związku.Robertinho pisze: Widzę, że pielucha ciągle mokra i to, jak mniemam, nie pod Dyngusie.
Ja tam sądzę, że Rafa będzie "gryzł glebę" w MC i Rg i te dwa tytuły zgarnie. Coś zresztą czuję w kościach, że to będą miesiące Rafy, Delpo i Ferrera.Alan pisze:Nie tym razem.sheva pisze:Wykopki - najbardziej znienanawidzony przeze mnie okres w tenisowym w kalendarzu, także ze względu na swoją przewidywalność (przecież i tak wiadomo, że ON wszystko zgarnie).Najwspanialszy sprawiedliwie podzieli się łupami z Novakiem. Tj. dla Djokovicia- RG, Madryt oraz Rzym. Rafie natomiast w udziale przypadnie Monte Carlo. Ferrer też powinien dorzucić swojej trzy grosze zgarniając Barcelonę. Niestety Maryś i Fed najpewniej obejdą się smakiem.
Finał Del Potro-Federer wygląda ciekawiepolo90 pisze:To by były półfinały![]()
Nadal-Del Potro
Federer -Djokovic
To mało, jeżeli założymy, że ATP2013=Rafole.Robertinho pisze:Dawidzie, ale już mamy w jeden wątek o twórczości Rafy.
sheva pisze:Niemniej są turnieje, którym się co roku baczniej przyglądam - Monachium, Madryt, Casablanca i RG.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości