8 szlemów pod cegłą wygrał. Jeżeli 22-krotny triumfator ma nie być rozpatrywany, to kto powinien być?

8 szlemów pod cegłą wygrał. Jeżeli 22-krotny triumfator ma nie być rozpatrywany, to kto powinien być?
Rozpatrywany może być, ale poza jakimiś tam fanatykami typu Lucas czy Coa, większość wie jaka jest prawdaDUN I LOVE pisze: ↑01 lut 2023, 21:088 szlemów pod cegłą wygrał. Jeżeli 22-krotny triumfator ma nie być rozpatrywany, to kto powinien być?![]()
Niby tak, ale nie do końca. Tak jak Nadal dostał od Billa Gatesa w prezencie RG20 , AO22 i generalnie dodatkowe życie jeśli idzie o tenisową rywalizację, tak Nole przez te wymuszone przerwy pewnie z sezon dobrej gry też. I mam tu na myśli zarówno kwestie fizyczne, jak i przede wszystkim ukochaną przez Serba pozycję skrzywdzonej ofiary, z której będzie chciał za wszelką cenę coś udowodnić złemu światu.
Marzę to o 30. Bezpieczne 25 jest na potrzeby zakładu z Barty.Robertinho pisze: ↑01 lut 2023, 22:28Niby tak, ale nie do końca. Tak jak Nadal dostał od Billa Gatesa w prezencie RG20 , AO22 i generalnie dodatkowe życie jeśli idzie o tenisową rywalizację, tak Nole przez te wymuszone przerwy pewnie z sezon dobrej gry też. I mam tu na myśli zarówno kwestie fizyczne, jak i przede wszystkim ukochaną przez Serba pozycję skrzywdzonej ofiary, z której będzie chciał za wszelką cenę coś udowodnić złemu światu.
Kto wie, może marzenie @Kamileki o 25 WS Novaka będzie miało okazję się spełnić.
No więc właśnie.DUN I LOVE pisze: ↑01 lut 2023, 23:30 @Kamileki, 11 samodzielnie (Wimby 09 - RG20), prawie 13 licząc współdzielenie (RG09 - AO22).
Nie wiem czy tak łatwo. Jednak przeskoczyli Szwajcara będąc mocno po 30stce. Relatywnie łatwo to się Federer rozprawił z Samprasem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości