Skończyłbyś już z tym balechonaśladownictwem coRobertinho pisze: ↑04 lip 2023, 15:16Nie bez powodu Mira robi te zabiegi chemiczne co
Znajdź lepiej własny wyraz ekspresji, który uwiedzie te kilkanaście osób na forum co
Skończyłbyś już z tym balechonaśladownictwem coRobertinho pisze: ↑04 lip 2023, 15:16Nie bez powodu Mira robi te zabiegi chemiczne co
No niestety. Natomiast od jutra powinno już być bez problemów.
Przez lata zniechęcałem ludzi do forum teraz chcę być jak normalny wartościowy użytkownik zrozumjaccol55 pisze: ↑04 lip 2023, 15:21Skończyłbyś już z tym balechonaśladownictwem co
Znajdź lepiej własny wyraz ekspresji, który uwiedzie te kilkanaście osób na forum co
DUN I LOVE pisze: ↑04 lip 2023, 15:20 A, tego nie wiedziałem. To tym bardziej ma sens i jak już Ci pisałem - pożegnanie na jednym z głównym kortów Wimbledonu, po meczu z gwiazdą tenisa kolejnych lat (o ile z nerwów nie dostanie zawału na korcie) to super sprawa jak na ostatni mecz.
Coria?DUN I LOVE pisze: ↑04 lip 2023, 16:57 Ja jestem mocny fanem Alcaraza (i bardziej wolę jego niż np. Holgera, chociaż do niego też nic nie mam), po prostu nie potrafię się powstrzymać. Nie wiem dlaczego, być może dlatego, że jednak nie przypominam sobie sytuacji, kiedy w meczu na tym poziomie ktoś tak się zes...wiadomo co. Bywały heble, wyjścia po frycowe, ale czegoś takiego nie pamiętam. Być może tak już musi być, że jak Rafole ma trochę trudniej, to rywal musi dostać drgawek/skręcić kostkę. Nie wiem, ale jest tego za dużo.
Inna sprawa, że po prostu mogę za bardzo ulegać hajpowi i propagandzie medialnej.
Użytkownicy przeglądający to forum: Albert, Bluecafe, Bombardiero, DUN I LOVE, Google [Bot], jarosword20, Kiefer, Żilu i 44 gości